Welkom! - Reisverslag uit Fijnaart, Nederland van Jeffrey en Bianca Wessels - WaarBenJij.nu Welkom! - Reisverslag uit Fijnaart, Nederland van Jeffrey en Bianca Wessels - WaarBenJij.nu

Welkom!

Door: Jeffrey en Bianca

Blijf op de hoogte en volg Jeffrey en Bianca

03 November 2012 | Nederland, Fijnaart

Houdoe! Jeffrey en Bianca

• 05 November 2012 - 18:38

Ina Confurius(moeder Boy).:

We wensen jullie een goede reis toe..en zullen jullie blijven volgen
    gr Ina en marc

• 05 November 2012 - 19:26

Leny Confurius (ma Van Martin):

Wens jullie heel veel succes,geniet er samen lekker van! reis van jullie leven dat zeker.mochten jullie de fam. van Martin tegen komen doe ze de groetjes maar hoor ze wonen in K.L. Goede reis!! Leny

• 18 November 2012 - 14:33

Ina En Jan:

Nog even voor jullie vertrekken: wij wensen jullie een hele mooie reis toe. En we gaan jullie zeker volgen.
    Groeten Ina en Jan

• 18 November 2012 - 17:51

Sophia:

he lievers, hoe is het met jullie lekker genieten lieffies.
    Dikke xx mam

• 18 November 2012 - 21:53

Mirjam:

lieve Jeffrey en Bianca,het gaat jullie lukken !
    even zeggen dat ik ongelooflijk trots ben, jullie doen het toch maar.
    Heerlijk genieten en veeeel verhalen schrijven

hou van jullie dikke kus !
    tante Mirjam

• 19 November 2012 - 22:51

Poeke En Moeke:

Jeffrey en Bianca
    Nog 1 nachtje slapen en dan is het eindelijk zover,ik ben super trots op jullie dat jullie dit zomaar gaan doen. Geniet ervan. Ik wens jullie een hele goede reis, dat alles voorspoedig mag verlopen.
    Ik hoor en zie jullie nog wel op skype.
    Veel liefs en veel groetjes
    poeke en moeke

• 20 November 2012 - 09:02

Steffie:

Heeel veel plezier!! Dat jullie veel mooie momenten mogen beleven!!
    Geniet er van, en ik zal jullie volgen!

X

• 20 November 2012 - 09:58

Femke:

Het is zover! de eerste foto op schiphol is al verschenen...Heel heel erg veel plezier dat jullie een geweldige tijd met de mooiste momenten mogen beleven! ik blijf jullie zeker volgen!

xxx Fem

• 20 November 2012 - 13:19

Poeke En Moeke:

hoi jeffrey en bianca
    Als jullie dit lezen zijn jullie in het heerlijke warme Indonesië en gaat het grote avontuur beginnen.Ik kijk naar jullie reisverhalen uit.Succes en geniet.
    veel liefs en groetjes
    poeke en moeke

• 20 November 2012 - 18:44

Elvira:

En weg zijn ze! Ik wens jullie beide heel veel plezier en ik ben benieuwd naar alle verhalen.
    Groetjes Elvira

• 21 November 2012 - 11:09

Liz:

He Bianca en Jeffrey,

Ik hoorde van Rian, dat je ging reizen, en keek dus even op je FB!
    Maar je bent al vertrokken!! Whooow wat gaaf!

Geniet van deze bijzondere reis, en kom terug met onvergetelijke ervaringen en herinneringen!

Pas goed op elkaar!

Liefs Liz

• 21 November 2012 - 21:46

Oma Donders:

op faceboek gezien dat jullie aangekomen zijn bovendien zagen jullie er ook nog fris uit
    lekker geslapen in het vliegtuig zeker?

ik kijk uit naar jullie verhalen.
    lieve groetjes Oma xx

• 22 November 2012 - 06:19

Jeroen:

He stelletje Oosterlingen,

Erg fijn te horen dat jullie veilig zijn aangekomen. Ik wens jullie uiteraard ook heel veel plezier en een hele mooie reis toe. Geniet elke dag en pak wat je pakken kan!

Ik zal jullie ook lekker blijven volgen dus keep me up to date :)

Liefs Jeroen

• 22 November 2012 - 10:45

Pientje:

Hey jef en bianc,

hoe is het daar??
    hier gaat alles goed!
    ga lekker genieten samen,en maak mooie foto's!!

kusje pien

• 29 November 2012 - 15:36

Cees Van Der Made:

hoi jef en bianca leuk om te horen dat alles goed geniet er van gr cees en jeaane

• 29 November 2012 - 15:36

Cees Van Der Made:

Verslag uit: Nederland, Fijnaart

13 April 2013

This is it

07 April 2013

Just another day in paradise

29 Maart 2013

Simpelweg gelukkig zijn

21 Maart 2013

Vamos a la playa

15 Maart 2013

Spetter, spieter, spater
Jeffrey en Bianca

Hihahotsjikidee! De backpack-tassen zijn ingepakt, visum ligt klaar, tickets zijn geboekt, de Nederlandse winter begint: Wij zijn er klaar voor! Nog 2 weken en dan gaat ons grote avontuur beginnen! 20 november zullen we van Amsterdam naar Indonesië vliegen. De reis begint in Sumatra, in het plaatsje Medan. Vanuit daar zullen we allereerst reizen richting Bukit Lawang. We zullen jullie verder op de hoogte houden van onze avonturen en vooral van de lachwekkende momenten! Alvast een voorproefje van de (ei)landen die we gaan bezoeken: Sumatra, Java, Bali, Lombok, Gili eilanden, Borneo, Maleisië, Thailand en nog veel meer! Wij hopen dat jullie ons met plezier zullen volgen en ons niet vergeten zijn als we (ooit) weer terug komen! Houdoe! Jeffrey en Bianca

Actief sinds 02 Nov. 2012